Schateiland Achtergrondfoto
Special: Training Management Team (MT)

Schateiland Teambuilding

 

   Actieve Teambuilding

   Kleurrijk samenwerken

   Effectief communiceren

   Klantgericht samenwerken

   Resultaatgericht samenwerken

   Minder eigen winkeltjes

   Successenplanning

    

   Special: Teambuilding international teams

   Special: Training Management Team (MT)

Special: Training Management Team (MT)

Schateiland helpt management teams bij het ontdekken van 'schatten' in hun eigen MT en bij hun medewerkers. Teambuilding is leuk, maar moet zich wel terugverdienen in het halen van betere resultaten.

MT's formuleren op Schateiland hun gezamenlijke doelen, leren elkaars talenten benutten en oefenen onder andere met coaching om het beste uit hun medewerkers te halen.

Wilt u meer weten? Stuur ons een mail

Klantreactie


Wim Stege, regiomanager Overijssel bij Enexis

"Schateiland heeft de leidinggevenden uit onze regio begeleid in het leidinggeven aan verandering. We hebben verschillende impulsen gekregen om ons als management team te ontwikkelen. In kleinere trainingsgroepen werden vaardigheden getraind zoals effectief communiceren, medewerkers ontwikkelen en het stimuleren van de onderlinge samenwerking."

"Met het programma heeft Schateiland ons als managers aan het denken gezet en ons bewust gemaakt van het effect van ons gedrag op dat van onze medewerkers. We hebben een aantal vaardigheden geleerd maar bovenal inzicht gekregen in de communicatie met onze medewerkers. Als managers letten we nu meer op elkaar, spreken elkaar aan, weten hoe we elkaar moeten helpen en wat we van elkaar kunnen verwachten. En dat alles in een leeromgeving met een gezonde balans tussen inspannen en ontspannen."

  quote-teamtraining-MT